Nataša Oparnica Vračar

Psiholog
Moje ime je Nataša Oparnica Vračar. Osnovne i master studije psihologije završila sam na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Nakon toga, interesovanje za kliničku psihologiju odvelo me je na godišnju praksu u Kliničkom centru Vojvodine, a potom sam radila na različitim poslovima u oblasti psihologije, ali i van struke. Paralelno s tim, upisala sam i završila psihoterapijsku edukaciju u sklopu evropski akreditovanog instituta - Geštalt studio Beograd.

Ivana Volg

Psiholog
Psihoterapija je proces koji ima za cilj da pomogne osobi da se izbori sa nekim problemom psihičke prirode. Kako sama reč kaže to je terapija psihe, uma, duše. Naučili smo da kada imamo neki fizički problem idemo kod doktora i rešavamo ga. Isto tako je jednako važno da brinemo i o svom mentalnom zdravlju.

Psiha i telo su usko povezani pa disbalans u jednom polju, sigurno narušava funkcionisanje drugog. Život nas neretko stavlja na različite izazove, prolazimo kroz različite razvojne faze ili životne prekretnice i koliko god sva ljudska bića imaju sposobnost adaptacije i samoregulacije, ponekad je potrebna podrška da prođemo kroz određene faze.
Zakaži konsultaciju  ↗

Kontaktirajte nas

Kada je u pitanju mentalno zdravlje, najčešće se obraćamo psihologu, psihijatru i/ili psihoterapeutu.